دانشگاه/ پوهنتون افغانستان از تیم‌های ورزشی فوتسال این دانشگاه تقدیر کرد.

تورنمنت خزانی جام فوتسال همدلی و همبستگی دانشگاه/پوهنتون افغانستان، روز یک‌شنبه، به‌تاریخ ۰۲/ ۰۹/ ۱۳۹۹ با توزیع جوایز و تقدیر از تیم‌های اشتراک‌کننده باحضور داکتر شریف حضوری معاون علمی-پژوهشی، استادان،کارمندان و دانشجویان دانشگاه/پوهنتون افغانستان برگزار شد.

این تورنمنت با اشتراک شش‌تیم از مقاطع مختلف دانشگاه افغانستان  برای دوهفته برگزار شده بود. در این برنامه  «تیم نخبگان افغانستان» جام قهرمانی، «تیم پیشگامان افغانستان» جام نایب قهرمانی و جام اخلاق را «تیم بهترین‌های افغانستان»، به‌دست آوردند. حسین‌رضا جویا؛ «بهترین دروازه‌بان»، ابراهیم موحد؛ لقب «آقای گول» و صادق سلیمان‌زاده؛ «بهترین بازیکن» این تورنمنت شناخته شدند. دانشگاه افغانستان با برگزاری برنامه‌های ورزشی؛ شناخت، همدلی و همبستگی بین جوانان و فرصت شناسایی ظرفیت‌های ورزشی را مهیا مي‌سازد.

«ورزش تن‌درستی را تضمین و شخصیت را متعادل می‌سازد.»

تحول دانش، تحول افغانستان!